Praktijkinformatie

De praktijk is dagelijks open van 8.00 tot 17.00 uur, tussen 12.30 en 13.30 houden wij pauze. 

Contactgegevens

Telefoonnummer
(0316) 542 345

Spoednummer
(0316) 542 244

Email

Beveiligde mail: huisartsenpraktijkgeuzenwaard@zorgmail.nl

Faxnummer
(0316) 541 816

Spreekuren

De praktijk is dagelijks open van 8.00 tot 17.00 uur.

Voor het maken van een afspraak kunt u gebruik maken van de online mogelijkheid MijnGezondheid.net. Deze service is alleen geschikt voor enkelvoudig afspraken van 10 minuten.

U kunt ook bellen met de doktersassistente tussen 08.00 – 12.00 uur. Voor spoedgevallen die niet kunnen wachten kunt u altijd terecht. Bij afwezigheid of onbeschikbaarheid van uw eigen dokter zult u dan worden geholpen door een andere dokter van huisartsenpraktijk Geuzenwaard.

Huisartsendienst Arnhem

Voor spoedgevallen buiten openingstijden van de huisartsenpraktijk, belt u met de Huisartsendienst Arnhem.

0900 1598

De Huisartsendienst Arnhem is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 17.00 uur tot 08.00 uur de volgende ochtend. In het weekend en op feestdagen is de Huisartsendienst Arnhem ook overdag bereikbaar.

In onze regio zijn drie huisartsenposten; in Arnhem-Zuid, Velp en Zevenaar. De huisartsenposten Arnhem-Zuid en Zevenaar zijn om 23.00 uur gesloten. Patiënten die tijdens de nachtelijke uren (van 23.00 – 08.00 uur) op een consult van een huisarts zijn aangewezen, worden bij de Huisartsenpost Velp uitgenodigd. Hier is tevens de dienstapotheek gevestigd om eventueel voorgeschreven recepten af te geven.

Huisartsendienst Arnhem

Afspraak maken

Wat kunt u doen bij vragen over ziekte en gezondheid die niet gaan over corona?

 Bent u of uw naaste bezorgd over uw klachten of gezondheid? Twijfelt u of iets kwaad kan? Kijk dan eerst op Thuisarts.nl. Daar leest u wat u kunt doen en of u de huisarts moet bellen.

 

Twijfelt u toch nog? Of worden uw klachten erger? Bel dan uw eigen huisarts. Ook tijdens deze coronacrisis kunt u uw in dat geval altijd uw huisarts bellen.

Ga NIET naar uw huisarts toe. Bel uw huisarts of zoek contact via internet of e-mail.

 Zoals u gewend bent, zal de assistente u vragen stellen. Zo weet zij welke zorg op dat moment het beste bij u past, bijvoorbeeld een advies via de telefoon, een afspraak met de huisarts op de praktijk of bij u thuis. Of soms hulp van een andere zorgverlener.

 Door corona en de maatregelen is het niet altijd verstandig dat u naar de praktijk komt. Of dat de huisarts bij u thuiskomt. Misschien wilt u dit zelf ook liever niet, bijvoorbeeld omdat u een zwakke gezondheid heeft.

Uw huisarts overlegt met u wat in uw situatie het beste is. Samen bekijkt u hoe het voor u zo veilig mogelijk kan. Dat is extra belangrijk tijdens deze coronacrisis.

 Uw huisarts heeft nog andere manieren om uw klachten te beoordelen en u het beste advies, behandeling of begeleiding te geven. Bijvoorbeeld door te bellen met u.

 Als blijkt dat u toch moet komen, dan zorgt uw huisarts altijd dat dat veilig kan. Uw huisarts zorgt ervoor dat u geen risico op besmetting loopt. Dit doet de huisarts door ervoor te zorgen dat u niet dichtbij iemand komt die (mogelijk) corona heeft. Bijvoorbeeld door af te spreken dat u op de praktijk komt als er geen andere mensen zijn. Of door u uit te nodigen op een andere praktijk waar geen mensen met corona-klachten zijn.

Ook als de huisarts naar u toe moet komen zorgt de huisarts dat hij/zij u niet kan besmetten.

 Soms heeft u regelmatig begeleiding en controle nodig van uw huisarts of praktijkondersteuner. Bijvoorbeeld als u diabetes of een longziekte heeft. Door corona worden veel afspraken uitgesteld. Uw huisarts zal samen met de praktijkondersteuner bekijken hoe u toch zoveel mogelijk de zorg kunt krijgen die u nodig hebt. Vaak gaat dat via de telefoon, via videobellen of via internet.

 Dus, ook tijdens de coronacrisis geldt:

 

  • Maak u zich zorgen over uw gezondheid? Heeft u klachten?
  • Kijk op Thuisarts.nl of u er zelf iets aan kunt doen.
  • Op Thuisarts staat vaak ook wanneer u uw huisarts of specialist beter kunt bellen.  
  • Bel uw huisarts of specialist bij klachten. Dat blijft belangrijk, ook in deze coronatijd.
  • Komt NIET naar de praktijk.

Wij werken voornamelijk met spreekuren op afspraak. Wij adviseren u eerst  Thuisarts.nl  te raadplegen alvorens u een afspraak maakt.

Het is ook mogelijk online een afspraak te maken.

Voor een probleem waarvan u en de doktersassistente vinden dat het vandaag nog gezien moet worden, wordt een afspraak geregeld bij een van de dokters die daar tijd voor kan vrij maken.

Opvragen uitslagen en overige vragen aan de praktijk

  • Dagelijks telefonisch tussen 14 en 15 uur
  • In de nabije toekomst ook via MijnGezondheid.net

Nieuwe patiënt

Helaas moeten wij u melden dat huisartsenpraktijk Geuzenwaard een patiëntenstop heeft. Dit betekent dat nieuwe patiënten niet ingeschreven kunnen worden in de praktijk. wij verwijzen u nar de collega-huisartsenpraktijken in Pannerden en Herwen.