Praktijkinformatie

De praktijk is dagelijks open van 8.00 tot 17.00 uur, tussen 12.30 en 13.30 houden wij pauze. 

Contactgegevens

Telefoonnummer
(0316) 542 345

Spoednummer
(0316) 542 244

Email

Faxnummer
(0316) 541 816

Spreekuren

De praktijk is dagelijks open van 8.00 tot 17.00 uur.

Voor het maken van een afspraak kunt u gebruik maken van de online mogelijkheid MijnGezondheid.net. Deze service is alleen geschikt voor enkelvoudig afspraken van 10 minuten.

U kunt ook bellen met de doktersassistente tussen 08.00 – 12.00 uur. Voor spoedgevallen die niet kunnen wachten kunt u altijd terecht. Bij afwezigheid of onbeschikbaarheid van uw eigen dokter zult u dan worden geholpen door een andere dokter van huisartsenpraktijk Geuzenwaard.

Huisartsendienst Arnhem

Voor spoedgevallen buiten openingstijden van de huisartsenpraktijk, belt u met de Huisartsendienst Arnhem.

0900 1598

De Huisartsendienst Arnhem is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 17.00 uur tot 08.00 uur de volgende ochtend. In het weekend en op feestdagen is de Huisartsendienst Arnhem ook overdag bereikbaar.

In onze regio zijn drie huisartsenposten; in Arnhem-Zuid, Velp en Zevenaar. De huisartsenposten Arnhem-Zuid en Zevenaar zijn om 23.00 uur gesloten. Patiënten die tijdens de nachtelijke uren (van 23.00 – 08.00 uur) op een consult van een huisarts zijn aangewezen, worden bij de Huisartsenpost Velp uitgenodigd. Hier is tevens de dienstapotheek gevestigd om eventueel voorgeschreven recepten af te geven.

Huisartsendienst Arnhem

Afspraak maken

Wij werken voornamelijk met spreekuren op afspraak. Wij adviseren u eerst  Thuisarts.nl  te raadplegen alvorens u een afspraak maakt.

Het is ook mogelijk online een afspraak te maken.

Voor een probleem waarvan u en de doktersassistente vinden dat het vandaag nog gezien moet worden, wordt een afspraak geregeld bij een van de dokters die daar tijd voor kan vrij maken.

Opvragen uitslagen en overige vragen aan de praktijk

  • Dagelijks telefonisch tussen 14 en 15 uur
  • In de nabije toekomst ook via MijnGezondheid.net

Nieuwe patiënt

U kunt zich elektronisch aanmelden, maar desgewenst ook aan de receptie van de praktijk. Een kennismakingsgesprek wordt zeer op prijs gesteld alvorens te komen met een medisch of gezondheidsprobleem.

Reizigersadvies

Als u naar het buitenland reist kunt u uw huisarts om advies vragen over noodzakelijke voorzorgsmaatregelen. Voor meer info kunt u vragen naar Joyce Evers.